Service & Underhåll

Sedan 60-talet har vi som låssmed arbetat med säkerhetslösningar vilket innebär en trygghet för dig som kund då all vår samlade kompetens och erfarenhet återfinns i våra uppdrag som vi utför. Förutom att vi erbjuder tillverkning och reparation av lås och nycklar så erbjuder vi även komplett installation. Dessutom erbjuder vi service och underhåll. Med andra ord är vi heltäckande som låssmed. Detta för att du som kund ska få en helhetslösning med en leverantör som kan erbjuda allt från start till mål.

Auktoriserad låssmed med lösningar för de flesta behov

Vi på All-Round Låsservice AB är auktoriserade enligt Sveriges Lås & Säkerhetsleverantörers Riksförbund (SLR), vilket innebär att vi alltid arbetar efter gällande riktlinjer för kunskap och utveckling. Detta gäller såklart alla våra processer, vilket medför en trygghet för dig som kund.

Oavsett hur ditt behov av service och underhåll ser ut kan vi hjälpa dig med det. Vi erbjuder våra tjänster till den privata sektorn, företagssektorn samt den offentliga sektorn och vi utgår alltid från just dina behov och önskemål. Med en regelbunden service och kontroll av produkter och funktioner säkerställer vi att allt fungerar som det ska, när det ska. Tveka inte att kontakta oss om du undrar hur vi kan hjälpa just dig.