Låsservice

Tjänster

Vi på All-round låsservice i Lund arbetar bland annat med att installera lås i fastigheter. Vi erbjuder dessutom tjänster inom nyckelservice såväl som installation av porttelefoni åt våra kunder runt om i Lund och Malmö.

Installera lås

Ett korrekt installerat lås skapar en känsla av trygghet och säkerhet för dem som är bosatta i fastigheten. Vi på All-round låsservice i Lund har en lång erfarenhet av lås-installation och har kunskaper att installera allt från enklare låssystem till kodlås och avancerade passagesystem.

Nyckelservice

Är du i behov av snabb nyckelservice och befinner dig i Lund eller Malmö? Vi på All-round låsservice i Lund erbjuder bra service till bra priser.

Porttelefoni

Med porttelefoni i byggnaden får du bättre kontroll över vilka som tar sig in i fastigheten. Detta skapar naturligtvis en ökad trygghet för samtliga boende i fastigheten, samtidigt är det en hjälp för besökaren att hitta rätt. Det finns en mängd olika porttelefoner på marknaden idag, allt från enklare system till mer avancerade med kamera. Ta gärna kontakt med oss på All-round låsservice så hjälper vi dig att hitta rätt!

Nyfiken på att veta mer om våra tjänster? Tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!